Rólunk


Az Édesjeges magyar tulajdonban lévő, 2018-ban alakult vállalkozás, amely kézműves technológiával készült sütemények forgalmazásával foglalkozik. A modern embert a kényelem, a minőség, valamint a jó ár érték arány vezérli.

 

Mi pedig pont ezt kínáljuk:

  • kényelmet, mert házhoz szállítva adjuk át a termékeinket, webshopon keresztül, egyszerűen rendelhető módon;
  • minőséget, mert kiváló alapanyagokból a legmodernebb technológiával, ám mégis kézi erővel készített termékekkel dolgozunk, amelyek összetétele valóban az, aminek lennie kell, semmilyen kész alapport, helyettesítő összetevőt nem tartalmaznak a süteményeink, így ízviláguk a nagymamáink által otthon készített finomságokat idézik;
  • és jó ár-érték arányt, mert rengeteg időt spórol a felhasználó azzal, hogy nem kell saját sütödét alkalmaznia az előállításra, de mégis mindig friss az áru, hiszen az Édesjeges sütijei a gyártás után azonnal -40 C fokon sokkoló kamrába kerülnek, így minden íz, zamat bennük marad, és a csak annyit elég felolvadni hagyni, amennyire valóban szükség van, így nincs maradék, nincs veszteség. (Nem muszáj az egész tortát kivenni a fagyasztóból, hanem az porciónként felolvasztható, ugyanis minden szelet külön waxolva érkezik hozzá.)


A legtöbb finomságunk hagyományos, kerek-, illetve néhány termékünk a táblás (sheet cake) formában kerül értékesítésre. Választékunkban paleo, cukor-, liszt- és tejmentes termékek is megtalálhatók. Magas minőségű 52%-os és 72%-os csokoládéval, és kizárólag hagyományos módon saját készítésű gyümölcstöltelékkel gyártott süteményeket forgalmazunk.

A szeletenkénti waxolás könnyen kezelhetővé és gazdaságossá teszi a termékeinket, megkönnyíti azok gasztronómiában való kínálását, tervezhetővé teszi az árumennyiséget, így a költséghatékonyságot növeli.


Garantáljuk termékeink biztonságos eltarthatóságát, melyek fagyasztott állapotban 12 hónapig, s felengedés után is 5-6 napig hűtőben eltarthatók.