Adatkezelési tájékoztató

Harmati Enikő Gabriella  E.V. székhelye: 2111 Szada Kőrösi Csoma Sándor u. 21. adószáma: 68989004-2-33, az „ÉDESJEGES” WEBLAP üzemeltetője jelen adatvédelmi tájékoztató útján tesz eleget az érintett személyes adatok kezelésére vonatkozó az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE által előírt előzetes tájékoztatási kötelezettségének, amelynek értelmében a Rendelet vonatkozó cikkei szerint minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan, közérthetően megfogalmazva kell az adatkezeléssel érintettek rendelkezésére bocsátani.


A Vállalkozásom tájékoztatja, hogy a személyes adatainak kezelése körében adatkezelőnek minősül. A honlap üzemeltetésére és karbantartás céljából külső adatfeldolgozót vesz igénybe.


Adatai:
Cégnév: Baranyi Viktor e.v.
Székhely: 1188 Budapest, Csörgőfa u. 2/c
Adószám: 68441964-1-43
Cégjegyzékszám: 51752190
Képviselő neve: Baranyi Viktor
E-mail: info@bvweb.hu


Az Adatkezelés jogalapja a regisztráció. Regisztráció, hírlevél feliratkozás esetén az érintett hozzájárul a Vállalkozás honlapján a „regisztráció” illetve „hírlevél feliratkozás” szövegrész melletti jelölőnégyzet kipipálásával az adatainak kezelésére.

Az érintett kör e regisztráció, hírlevél feliratkozás esetén hozzájárulását adja a személyes adatainak kezeléséhez.


A kezelt adatok köre hírlevél esetén: név, e-mail cím

A kezelt adatok köre regisztráció esetén: Név, lakcím, e-mail cím, telefonszám, belépési jelszó.

Adatkezelési cél hírlevél esetén: az érintett tájékoztatása a Vállalkozás által forgalmazott termékek bővüléséről, akciókról, a termékben bekövetkezett változásokról, szolgáltatás bővülésről, illetve a Vállalkozásban bekövetkezett változásokról.


Adatkezelési cél regisztráció esetén: kapcsolatfelvétel szerződéskötés előkészítése végett, a honlapon ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető termékek, szolgáltatások nyújtása érintettek részére, illetve hozzáférés a Weboldal nem nyilvános tartalmaihoz. Az adatkezelés időtartama hírlevél feliratkozás esetén: az érintett írásos kérelmére történő törlésig.


Az érintett a hírlevélről bármikor leiratkozhat, illetve kérheti regisztrációja törlését. Ezt megteheti a megküldött elektronikus levelek láblécében elhelyezett leiratkozási jelölő linkre kattintva, vagy a Vállalkozás székhelyére postai úton levélben megküldött lemondó levélben.