Szállítás és Fizetés

10.000 Ft értékű rendelés felett a kiszállítás Budapesten és Pest megyében ingyenes, azalatt 2.000 Ft-os logisztikai díjat számolunk föl. 2018 végéig a kiszállítás csak Budapestre és Pest megyére  korlátozódik. Távolabbról rendelő ügyfeleinknek a személyes átvétel lehetőségét kínáljuk föl. A személyes átvétel a logisztikai partnerünk telephelyén, minimum 30.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén biztosított.

Logisztikai partnerünk telephelye alapvetően nem kereskedelmi kiszolgálásra kialakított egység, ezért húztuk meg a 30.000 forintos vásárlási limitet. Ugyanakkor ezen megoldással lehetőséget kívánunk teremteni vidéki ügyfeleink kiszolgálására (Icecube logisztikai központ, 1045 Budapest, Bécsi. u. 123, MÁV Ipartelep) hétköznaponként 9 és 15 óra között. Amennyiben a személyes átvétel mellett döntene, arra kérem kedves Ügyfelemet, hívjon fel előtte telefonon (+36-70-908-7016). Köszönjük megértésüket!


Utánvétes fizetés készpénzben, a termék átvételekor

Szállítási idő:
1 – 2 munkanap!
Vállalkozásunk alappillére az a kényelmi funkció, amelyet profi logisztikai partnerünk, az  Ice Cube Hungary Jéggyártó Kft. végez. Az Ice Cube magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely 1990-ben indult el a piacon és fő profiljaként jégkocka gyártással és kiszállítással foglalkozik. Az Ice Cube raktárbázisáról történik a kiszállítás. Partnerünk rendelkezik HACCP nemzetközi tanúsítvánnyal, maximálisan betartjuk a legszigorúbb élelmiszer biztonsági előírásokat.


Partnereinkkel személyes kapcsolatot tartunk, ügyintézésünk gyors és rugalmas, s törekszünk a kölcsönösen előnyös és korrekt üzleti kapcsolat kialakítására.