TECHNIKAI TUDNIVALÓK

Posted by admin-ej2018 2018. 06. 14. 0 Comment(s)
  • Tortáinkat típustól függően 12 illetve 14 szeletre vágva és szeletenként waxolva forgalmazzuk.
  • Kerek formában gyártott tortáink 20 cm átmérőjűek.
  • Táblás desszertjeinket 50 szeletes formában kínáljuk.
  • Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus torták, hagyományos piték és egyedi ízvilágú desszertek is.
  • Mivel minden szelet waxpapírral kerül bevonásra, így biztosított a frissesség kiolvasztás után is, valamint könnyen kezelhető a sütemény.
  • Kisüzemi, különleges minőségű desszertjeink modern technológiával kerülnek előállításra és a sütés után gyorsfagyasztással a tartósításuk megtörténik. Mélyhűtőben 1 évig biztonsággal tárolhatók.
  • Termékeink mindig frissek, kiolvasztás után hűtőben általában 5 napig eltarthatóak.
  • Tervezhető az árumennyiség, amely költséghatékonysághoz vezet.
  • 52%-os és 72%-os csokoládéval, valamint a gyártóüzemben előállított gyümölcstöltelékkel készült süteményeket forgalmazunk. Állandóan magas, garantált minőséget biztosítunk.
  • Allergének: a termékek olyan üzemben készültnek, ahol földimogyorót, szójatermékeket, búzalisztet is használnak (részletes összetételt a „Termékek” leírása tartalmazza).
  • Csomagolás technikai tudnivalói: A sütemények szeletenként wax papírral körbevontak  -Vax papír: A csomagolás a 10/2011 EK az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő műanyagokról és műanyag tárgyakról rendeletnek megfelel, - dekli : AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1935/04/EK RENDELETE (2004. október 27.) az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról, valamint a 80/590/EGK és a 89/109/EGK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló rendeletének megfelel.
  • Papírdobozaink mérete : 25x25x9 illetve 23x23x7 cm, a sheet formátum (zserbó esetén ): 32x43,5x6,5 cm

 

Megnevezés

Alkalmazás

Anyaga

Vax papír

Szeletek körbevonása

Vax papír

Dekli

Torta alátét

Papír

Karton doboz

Külső csomagolás

Papír

 

  • Névleges tömeg/ térfogat: minden termék részletes leírásánál megadjuk külön, (13/2008. (VIII. 8) NFGM-FVM együttes rendeletnek megfelelően névleges tömegtől +- 1,5% tömegeltérés megengedett).
  • Élelmiszerbiztonság: A terméket úgy állítjuk elő, hogy megfeleljen a vegyi, mikrobiológiai, radiológiai, állatgyógyszer és növény védőszer szennyezettség re vonatkozó hatályos jogszabályi előírásoknak.
  • Mikrobiológiai jellemzők: 2073/2005/EK rendelet valamint a 4/1998 (XI.11) EüM jogszabály szerint.

Mikroorganizmus

n

c

m

M

Salmonella

10

-

 

0/25g

E. Colli

5

1

10

10^2

  • Vegyi szennyezettség:1881/2006 EK rendeletnek megfelel.
  • Felhasználási javaslat: fogyasztás előtt legalább 12 órával a terméket hűtőben ( 0-5°C) ki kell olvasztani. Kiolvasztás után 5 napon belül elfogyasztandó!
  • A termékek átlagos tápértékét a termékek részletes leírása tartalmazza.
  • A terméknek idegen szagtól és íztől mentesnek kell lennie.
  • A tárolási előírások betartása mellett, -18°C alatt tárolva, gyártástól számított 1 év, újra lefagyasztani tilos.